Бистро

Бистро – Традиционни гозби, прясна риба, грил и чеверме!

  • Бистрото в комплекс Канарата
    Бистрото в Етно комплекс Канарата

За гостите в комплекса има бистро и рибарник в, който се отглежда пъстърва и шаран. Заведението е в традиционен битов стил и разполага с 40 места и веранда с изглед към Балкана. Тук има външен грил на дърва, където може да се приготвят чевермета, печени прасенца на грил и вкусно барбекю.

Бистрото предлага доста богато меню от традиционната българска кухня, прясна риба
от рибарника и госби по избор на гостите. Листата с напитки включва подбрани български вина от популярни изби и голям избор на маркови питиета.

Организиране на семейни тържества и фирмени партита

Сватбено тържество в Канарата
Бистрото в комплекс Канарата е изключително подходящо място за семейни тържества, като сватби, кръщенета, годишнини. Идеални условия и възможност целогодишно да се организират и различни фирмени мероприятия – партита и тийм билдинги.

Резервации* – Ако имате идея в бъдеще да се организира някакво събитие, при нас в Канарата ще се радваме да бъдете наши гости! Запознайте се също с региона отблизо.

eБюлетин от Канарата

Абонирайте се да получавате нашите специални оферти!

Отзиви и впечатления от гости за Етно Комплекс Канарата

by Ясен Николов on Blank Business Name
Още едно доказателство че в България има уникални места!

Изказвам благодарноста си за топлото гостоприемство и добрите обноски на собствениците и персонала. Комплекса е уникален. Едно прекрасно място където можеш да се отдадеш на пълен релакс. Създадени са абсолютно всички удобства. Прекарания уикенд при вас беше невроятен. Със сигурност ще дойдем пак!

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Вижте повече мнения от гости