Настаняване

Три къщи за гости всяка с уютна дневна и удобни спални!

[metaslider id=1111]

Топло посрещане и сърдечно гостоприемство!

Нашият основен приоритет е всички гости да се почувстват напълно удовлетворени и пълноценно да се възползват от всички удобства, които ние предлагаме в Канарата. Превърнете в приятен спомен всеки един момент от времето прекарано тук!

В комплекса има три къщи за гости построени в традиционен битов стил и заобиколени от красивата девствена природа типична за този регион на балкана.

Всяка от къщите разполага с модерно обзаведена дневна с кухненски кът, трапезария и камина на дърва за повече уют през студените зимни вечери. Към дневните за гости има веранди, където може да се приготви барбекю или просто да се насладите на откритата панорамна гледка към високите склонове с вековни гори на Стара Планина.

В трите къщи за гости могат да се настанят максимално 38-40 души, като две от къщите “Едно” и “Две” са с еднакво разположение и капацитет от осем човека – всяка. Трета къща е за 20-22 гости, като и в трите къщи има възможност за допълнителни легла.

Разположението на стаите във всяка къща сме описали в детайли, като сме включили и снимки на интериора с обзавеждането във всяка спалня.