Лятна Почивка на Планина в Канарата Радослав Радев | 09-09-2015 16:44

Off

За древните гърци гостоприемството е било заповядано от боговете, в Индия законите за гостоприемство са на принципа „гостът е божество“. Евреите вярват, че за гостите трябва да се осигури пълен комфорт със забавления, вкусна храна и приятна компания.

В комплекс Канарата топлото посрещане и сърдечното гостоприемство са непринудени и искрени. Ние предлагаме приятелска атмосфера и спокойствие сред уникалната природа на Стара планина.
Мъглижката клисураВсяка изкарана лятна почивка на планина е изпълнена с приятни спомени и вълнения от преживяното. Планините имат духовни взаимоотношения с нас хората в, което всички ние вярваме. Дори утринната роса тук в балкана има вкус на чиста и ухаеща на билки вода.

Изберете с приятели или семейството си някой красив летен ден и се насочете към село Селце в Стара планина. Красивата природа в съчетание със свежият планински въздух и тихия ромон на рекaта ще ви заредят с много положителни емоции!
Селченската рекаНие сме създадени да живеем в отворени пространства, а не в шумните мегаполиси сред подтискащите ни сгради от бетон и стъкло. Ако никога досега не сте изпитвали приятното чувство, че сте изкачили някой висок връх, просто го направете и покорете балкана за да избягате от стреса и натовареното ежедневие. Тук няма да ви залипсват телевизията или компютъра свързан с интернет въпреки, че в комплекса се предлагат тези удобства.
Басейн, бистро и рибарник в КанаратаВпрочем да се обзаложим, че желаете да сте в сърцето на планината и точно сега. Ако вие обичате планината и планината ще ви обича. Истината е, че Канарата е идеалното място, което да посетите със семейството или с приятели за малка романтична почивка или кратка лятна ваканция. Разпускайте, релаксирайте, забавлявайте се, потопете се в един реален, но по-различен свят, който ще ви очарова.

Гаранция – 100% удовлетворение плюс душевно равновесие!